Użytkownicy¶
W tym dziale uprawnień użytkownika (Co to są uprawnienia użytkownika?) określasz uprawnienia związane z innymi użytkownikami.
Dodawanie użytkownika¶
Określa czy użytkownik może dodać do systemu nowych użytkowników.
Edycja użytkownika¶
Możliwość zmiany danych i hasła innych użytkowników.
Informacja
System zawsze da użytkownikowi możliwość edycji swoich danych i swojego hasła.
Zmiana uprawnień¶
Możliwość zmiany uprawnień użytkowników.
Przeglądanie zadań¶
Możliwość przeglądania zadań i kalendarzy innych użytkowników.
Informacja
Każdy użytkownik może swobodnie zlecać zadania innym użytkownikom niezależnie od tego uprawnienia.
Zmiana/usuwanie wszystkich zadań¶
Domyślnie zadanie może zmieniać tylko zleceniodawca i odbiorca zadania. Włączając tę opcję użytkownik będzie mógł zmieniać wszystkie zadania.
Przeglądanie historii¶
Możliwość przeglądania historii użytkowników (Historia).
Informacja
Użytkownik zawsze może przeglądać swoją historię
Zarządzanie wydarzeniami¶
Możliwość dodawania, zmiany i usuwania wydarze (Wydarzenia).
Po wypełnieniu całego formularza należy go zatwierdzić klikając w przycisk Zapisz zmiany